Storys2022-02-04T15:14:42+01:00

ByggPartner Storys

Carolina är mäklaren som blev byggare

14 januari, 2022|

Efter en tid som fastighetsmäklare med eget företag valde Carolina Johansson att satsa på byggbranschen. Idag är hon projektchef på ByggPartner i Uppsala. ”Här finns möjligheter för den som vill utvecklas”, säger hon om sin arbetsgivare.

Gävle växer med partneringprojekt i trä

20 november, 2020|

I ett växande Gävle behövs plats för både barn och äldre. Det nya multifunktionella Hemlingborg är en av stadens största satsningar någonsin. I en jättelik byggnad med trästomme ska generationer samsas under samma tak.

Tung grundläggning i krävande miljö

3 november, 2020|

På Stora Enso Fors i Avesta tillverkas kartong av högsta kvalitet i en obruten komplex process. ByggPartner ser till att nya brukets nya installationer får rätt grundläggning – med just in time leverans.

Vi bygger vidare på miljökompetensen

2 juni, 2020|

Den som vill bidra till ökad hållbarhet måste vässa kunskaperna. Vår biträdande projekteringsledare Veronica Dellfjord har utbildat sig till certifierad miljöbyggnadssamordnare. Nu kan hon hjälpa kunderna att fatta sunda beslut.

Barn och äldre i samma hus

22 april, 2020|

Knappa två år har det tagit för Byggpartner AB att färdigställa Baldershage, en modern byggnad med två syften som kompletterar varandra – barn och äldre samsas under samma tak.

Brandskadad villa blev som ny

17 januari, 2020|

Äldreboendet Slottet byggs i partnering mellan Falu kommun och ByggPartner. Huset har en hybridstomme i trä, stål och betong. Ett slankt stålskelett stabiliseras av trapphus i betong. Mellan dessa är väggar golv och tak i massivträ.

Läs mer>

Byggreportage Skattsedeln

20 mars, 2019|Tags: |

Byggreportage Skattsedeln I Hägerstensåsen i Stockholm bygger ByggPartner tillsammans med HEFAB tre kombinerade bostads-, LSS- och förskolebyggnader i ett annorlunda format. Cirka 20 meter från tunnelbanestationen Hägerstensåsen har ByggPartner etablerat för projektet Skattsedeln. Tre triangelformade byggnader

Läs mer>

Till toppen