Hem » Om oss
ByggPartner Karpmyr
Fotografering för Byggpartner Falun, Borlänge
Zillazero stomresning 3
stomresning stöten_1
previous arrow
next arrow

ByggPartner är det lilla, stora byggföretaget, med stark lokal förankring och korta beslutsvägar.

Vi är en del av ByggPartnerGruppen, en renodlad, börsnoterad byggkoncern. Vår bas finns i Dalarna och vi arbetar med byggentreprenader i större delen av Mellansverige. 

Vi är det lilla, stora byggföretaget

ByggPartners företagskultur präglas av sunda värderingar, samverkan och enkelhet. Vår grundare Bosse Olssons tankar kring företagande, relationer och personligt ansvar har format det ByggPartner vi ser i dag. 

På ByggPartner kan den som vill få möjlighet att växa och utvecklas, komma till tals och bidra till förbättring. ByggPartner är det lilla, stora byggföretaget. Vi ska upplevas som familjära och informella, men samtidigt effektiva och proffsiga.

Läs mer om vår företagskultur

”Här är det korta beslutsvägar och nära till hjälpsamma kollegor”

”Det finns massor av möjligheter här, för den som vill utvecklas”

”Det är något med kulturen här som tilltalar mig”

”Ett lagom stort, trevligt och seriöst företag”

Emma Eriksdotter,
platschef, Dalarna

Läs mer om hur vi arbetar

Carolina Johansson,
projektchef, Uppsala

Läs mer om oss som arbetsgivare

Mikaela Öbrink,
arbetsledare, Gävle

Läs mer om vår kultur

Caroline Gustafsson,
arbetsledare, Västerås

Läs mer om vår organisation

Våra fokusområden

ByggPartners fokus ligger på fem områden. Våra vanligaste projekt är samhällsfastigheter, såsom skola, vård, omsorg, etc. samt bostäder.
Vi bygger gärna i trä och helst i partnering, med ett hållbarhetstänk i alla led.
Valet av fokusområden grundar sig på vad som ger oss och våra kunder mesta möjliga utveckling och vad som gynnar samhället i stort.

Våra regioner

ByggPartner har verksamhet i större delen av Mellansverige. Vi delar in marknaden i fyra regioner med kontor på åtta orter. Vår strategi är att växa organiskt och att bygga ut organisationen i takt med att vi erhåller nya uppdrag.

Våra värderingar

Vår företagskultur präglas av sunda värderingar, samverkan och enkelhet. Vår grundare Bosse Olssons tankar kring företagande, relationer och personligt ansvar har format det ByggPartner vi ser i dag. Här kan den som vill få möjlighet att växa och utvecklas, komma till tals och bidra till förbättring. ByggPartner är det lilla, stora byggföretaget. Vi ska upplevas som familjära och informella, men samtidigt effektiva och proffsiga.

Vår organisation

ByggPartner har en platt och beslutsmässig organisation där alla har möjlighet att växa och utvecklas. Våra medarbetare har hög kompetens, engagemang och social förmåga, för att kunna bidra till effektiva och kundorienterade byggprocesser.

Historien om ByggPartner

ByggPartner startade i Falun 1992 och har utvecklats från ett mindre byggserviceföretag till ett fullskaligt byggentreprenadsföretag med kompletterande byggservice och fastighetsutveckling.

Våra ägare

ByggPartner är ett publikt aktiebolag. Majoriteten av våra ägare återfinns i Sverige och består främst av långsiktiga ägare med basen i byggbranschen.
Den största ägaren är Åhlin & Ekeroth Invest AB och därefter ByggPartners grundare Bo Olsson genom AB Surditet. Handel med ByggPartner-aktien sker på NASDAQ OMX First North Premier Stockholm.