Hem » Om oss » Kultur och värderingar
ByggPartners arbetssätt och bolagskultur står på en stabil värdegrund. Med stöd i våra värderingar och i vår affärsmodell kan vi fatta sunda beslut.
ByggPartners arbetssätt och bolagskultur står på en stabil värdegrund. Med stöd i våra värderingar och i vår affärsmodell kan vi fatta sunda beslut.

Vårt sunda förnuft har rötterna i Dalarna

ByggPartner bildades i Dalarna 1992. I Dalarna har vi vår hemmamarknad och vårt starkaste fäste som den största byggentreprenören.

Vårt varumärkeslöfte: sunt förnuft, har sina rötter i landsbygdens enkla sätt att göra affärer. För oss handlar sunt förnuft om att ha kunskaper och erfarenheter i ryggsäcken, som gör att vi får saker gjorda utan att krångla till det. Sunt förnuft handlar också om att tänka objektivt och se saker ur olika synvinklar, att tänka utanför boxen – om det känns rätt i magen.

Engagemanget och det raka okomplicerade förhållandet mellan människor i vårt bolag och mellan oss och våra kunder är en viktig framgångsfaktor för ByggPartner. Vi tror på handslaget som symbol för överenskommelsen mellan två parter. Vår logotyp togs fram direkt efter bildandet 1992. Grafiken föreställer två händer som möts i ett fast handslag, en symbol för det trygga samarbetet. Muren i bakgrunden symboliserar projektet som både kunden och vi omfamnar och tar hand om.

Bosse Olsson grundade ByggPartner i Falun 1992. Han är fortfarande aktiv i bolagets styrelse.

ByggPartners företagskultur

Vår grundare Bosse Olssons tankar kring företagande, relationer och personligt ansvar har format det ByggPartner vi ser i dag. Här finns det möjligheter för den som vill växa och utvecklas. På ByggPartner flödar dialogen mellan kollegorna. Här utbyts erfarenheter och tips. Alla hjälper till, oavsett om du egentligen inte äger frågan. Beslutsmässighet är en viktig egenskap hos våra medarbetare, på alla nivåer. Denna okomplicerade kultur för vi över i våra projekt. Kunden ska uppleva att vi är omtänksamma och engagerade – på ett genuint sätt.

ByggPartners värdegrund

ByggPartners kärnvärde är: Sunt


För oss är det sunt att vara en:

Omtänksam medmänniska

Vi har kundens, medarbetarens och samhällets bästa för ögonen. Genom dialog, öppenhet och ett gott ledarskap bygger vi starka relationer.

Engagerad lagspelare

Våra medarbetare går in i uppgifter och relationer med ansvar, intresse och ödmjukhet, axlar sin roll i laget och bidrar med effektivitet och framåtanda.

Utvecklande rådgivare

I vår rådgivande roll är vi en utvecklande och kreativ partner som delar med oss av vår kunskap och erfarenhet i en öppen dialog med kunder, bransch och medarbetare.

Hållbar byggare

Vi strävar mot det sunt hållbara, från detalj till helhet: socialt, ekologiskt och ekonomiskt.

Vi är den sunda byggaren!

ByggPartner ska vara ett företag vars medarbetare tänker och agerar sunt, det är vårt löfte till våra kunder och till oss själva. För oss handlar ett sunt beteende om enkelhet, fokus på lösningar, beslutsmässighet och ett tryggt samarbete. Sunt handlar också om långsiktig hållbarhet i våra uppdrag, för människan, ekonomin och miljön. Att jobba med oss – och hos oss – ska kännas som att arbeta med ett litet företag med självstyre och snabba, enkla beslutsvägar. Samtidigt har vi det stora företagets kapacitet, trygghet och kompetens.