Hem » Så arbetar vi » Kompetens – medarbetare
Kompetenta och engagerade medarbetare skapar drivkraften i våra projekt och är avgörande för vår framgång.

Ett kunnande med bredd
och spets

Ett kunnande med bredd och spets

Hos ByggPartner finns hela kompetenskedjan inhouse, från snickare med fingertoppskänsla till kreativa kalkylingenjörer. Det ger trygghet och positiv förutsägbarhet, både för kunden och för oss själva. Hela vår organisation präglas av närhet och korta beslutsvägar, inte minst genom vår närvarande ledning. På ByggPartner är alla du med varandra och löser utmaningar tillsammans, oavsett titel. Vårt sätt att samarbeta skapar bra stämning och hög effektivitet.

Beslutsmässiga i alla led

Vi är en snabbfotad och kreativ organisation. Detta kräver beslutsmässighet från ax till limpa. Var och en som jobbar hos oss ska känna sig tillräckligt kompetent för att kunna fatta väl underbyggda beslut inom sitt område, och även veta hur dessa beslut hjälper oss att nå våra gemensamma mål. Att alla vet vad som ska byggas och när, men också varför – det är vitalt för oss. På det viset skapar vi delaktighet och motivation. För att alla ska ha förmågan att fatta beslut ställs höga krav på underlag, arbetsledning, mötesteknik och informationsspridning. Inom dessa områden jobbar vi löpande med utveckling och underhåll.

Kompetensbygget

Kompetensbygget är en viktig intern satsning på medarbetare som vill växa och är mer av en ständigt pågående förädlingsprocess snarare än en tidsbestämd utbildning. Förutom kompetenshöjning skapas ett enhetligt arbetssätt i byggprocessen. Här får våra talanger viktiga verktyg för att ta sig an större utmaningar i företaget. Vi utbildar inom ledarskap, samarbete, ekonomi, IT och entreprenadjuridik och anpassar oss i övrigt till bransch och marknadstrender. Kompetensbygget har även en introduktionsdag för alla nya medarbetare, ett viktigt led i vår strävan efter att bevara den kultur vi byggt upp inom företaget.

Examensarbete och praktik

Vi vill få kontakt med framtidens talanger så tidigt som möjligt och erbjuder studenter möjligheten att genomföra examensarbete och/eller praktik hos oss. På ByggPartner får du en stimulerande plattform och det stöd du behöver för att lyckas. Ett lyckat resultat betyder goda möjligheter att bli en av oss. Vi uppmuntrar alltid till stort eget ansvar och är noga med att erbjuda utmanande befattningar. Vi är aktiva på Nackademiens arbetsmarknadsdagar och söker aktiva samarbeten med liknande aktörer i Mälardalen för att fånga intresse och slussa studenter vidare till attraktiva utbildningar m.m.

Ann-Louise Holmbom

HR-chef

070-416 97 69
Skicka mail