Götheskoncernen är en marknadsledande leverantör av lås, beslag och säkerhetsprodukter till fasad- dörr- och fönsterindustrin samt bygg- och fastighetsbranschen. Nu utökar företaget sin huvudanläggning i Falun och har valt ByggPartner som entreprenör i samverkan.

Götheskoncernen och ByggPartner inleder nu ett samverkansprojekt där man tillsammans kommer att projektera och bygga om företagets huvudanläggning utanför Falun.
– ByggPartner hade det mest kompletta anbudet genom hela processen och vi kände oss trygga med det kompetenta team som de ställde till vårt förfogande, säger Josef Strandin, Supply Chain- och fastighetsansvarig på Göthes Industribeslag AB.

Göthes Industribeslag AB är Skandinaviens ledande distributör av lås- och beslagssystem från marknadsledande varumärken. Nu satsar man på att ytterligare förbättra kundservice, bemötande och arbetsmiljö för medarbetarna genom omfattande om- och tillbyggnader med större lager, Showroom, kontor- och konferensutrymmen.

Göthes historia inleddes när Jean Abraham Göthe öppnade järnhandel i Falun 1861. Numera är Göthes kända för sitt omfattande sortiment, kvalificerade rådgivning och kompletta lösningar.
– Vi är stolta över att få bli en del av Götheskoncernens imponerande resa och bidra med vårt kunnande om samverkansprojekt och effektivt byggande, säger Johan Karlsson, vice VD för ByggPartner.