ByggPartner i Dalarna AB har erhållit uppdraget att bygga 67 lägenheter i Eskilstuna åt Kärnhem Bostadsproduktion AB. Byggentreprenaden beräknas uppgå till 117 MSEK och går in i orderboken under fjärde kvartalet 2017. I uppdraget ingår en option om ytterligare en etapp i kvarteret med liknande storlek.

Projektet omfattar att på totalentreprenad, uppföra två stycken flerbostadshus. Husen kommer att ha totalt 67 lägenheter från 1 rum och kök på 28 kvm till fyra rum och kök på 117 kvm i Munktellstaden i Eskilstuna.

Munktellstaden vid Eskilstunaån är en historisk stadsdel som länge fungerade som Eskilstunas största industriområde. Idag är det en modern stadsdel och ett centrum för innovation, kultur, sport och nya bostäder

"Det är glädjande att bostadsmarknaden i Eskilstuna håller i sig, det har under en period varit en av de mest expansiva orterna i vårt verksamhetsområde. Det är även spännande med ett samarbete med Kärnhem som har förutsättningar att utvecklas till något långsiktigt säger Fredrik Leo, Vice VD på ByggPartner med ansvar för entreprenadverksamheten"

För mer information vänligen kontakta:

Fredrik Leo, vice VD

Mobil: 076-677 66 10

E-post:

fredrik.leo@byggpartner.se

Sverker Källgården, VD

Mobil: 070-416 97 70

E-post:

sverker.kallgarden@byggpartner.se

Claes Thelander, CFO

Mobil: 070-416 97 44

E-post:

claes.thelander@byggpartner.se

Handelsplats: Nasdaq First North Premier

Kortnamn: BYGGP

Certified Adviser: FNCA Sweden AB